tisdag 17 juni 2014

SkrotMajas senaste!


 Här är min senaste skapelse!

Cykeln är egentligen målad för flera år tillbaka. Det var en period i mitt liv då jag målade allting vit?? Jag brukar kalla det "vita perioden". Jag har läst någonstans att det vit är ångestdämpande, men jag är ingen specialist på färgterapi så kan inte gå mera in på det. Ändå måste jag ju nog medge att det kan stämma rätt väl i mitt fall faktiskt! De var en tid då kraven var höga och orken låga, om man kan uttrycka sig så?

Cykeln är ett vrak och inte användbar som en cykel mera. Då fick den en annan uppgift hos mig. Ja typ att bara vara vacker! Den har också varit inomhus, varit julpyntad och även pyntad till påsken.

 Här har jag planterat pelargoner hängt alle handa krims krams på den. Jag har bara tagit lite vad som helst, som på något vis samstämmer. Zinkfatet på marken har inget botten mera, men det spelar ingen roll då det ändå inte syns. Det som ser ut som cykelkorgar har jag fyndat från en roskis.Stövlarna på marken framför cykeln är min dotters och är på tok för små för henne att använda mera. Så inga dyra investeringar direkt.

 Många var nog dom som undrade om jag var riktigt klar i knoppen då jag målade den med vit linoljefärg! De undrade nog om jag var "riktigt ut och cykla". Då var det inte så vanligt med cyklar som dekorationer.
Nu ser man dom lite överallt!Inga kommentarer: