tisdag 25 november 2014

Vår tjockis teve


Vår runda vän


Vi är rätt så dåliga på att uppdatera teknisk apparatur i vårt hus. Vi har kvar en liten ful tjockis teve bland annat. Den fungerar utmärkt väl. Vi har haft tjockisen i 6 år. Det ända som blivit aningen sämre är ljudet. Det får skruvas upp rejält. Det är ju inte så att den var ny då för 6 år sedan heller, den var redan då gammal.

Före vi fick den här tv apparaten hade vi varit utan tv i över ett år och det gick också bra. Då fanns det märkbart mera tid att prata med varann i stället. Så att vara utan tv är inget dumt. För människor med problem i sitt parförhållande kanske det är en bra lösning. Jag kunde gott och väl leva utan tv också i dag. Jag tror ändå inte jag vågar föreslå något dylikt här hemma. Våra två barn är nog rysligt stora vänner av tv:n nämligen. Nå väl, men tjockisen byts inte ut i varje fall...

Dessa tv apparater är ett stort problemavfall, därför tycker jag det är ett utmärkt val att hålla kvar dessa "burkar" så länge de lever. Så hipp hipp hurra, länge leve tjockisteven!!

Inga kommentarer: